dinsdag 14 mei 2013

Pennen top-25


NR. 17
Waterman Expert


Waterman maakt pennen in alle prijscategorieën. Opvallend aan hun modellen onder de 100 euro is dat het pennen zijn die veel verschillende mensen (leeftijd, geslacht) mooi vinden. En nog opvallender: pennen die weinig mensen echt lelijk vinden. Bovendien zijn het pennen met een buitengewone prijs-kwaliteitverhouding. 

De Waterman Hemisphere is daar een mooi voorbeeld van, net als de (helaas inmiddels uit de collectie) Waterman Apostrophe, maar dat geldt ook zeker voor de Waterman Expert, de nummer 17 in deze top-25.

Van 18 tot 80
We zeggen het vaker over pennen, maar de Waterman Expert is eigenlijk letterlijk een allemansvriend, het is namelijk een echte mannenpen die verkrijgbaar is in zoveel verschillende uitvoeringen dat de pen door mannen van 18 tot 80 gewaardeerd wordt.

Sigaar
Het is een klassieke pen met een eigentijdse uitstraling. Verkrijgbaar in de klassieke zwart met gouden combinatie is de pen prachtig, haast ouderwets. In de Deluxe-uitvoering is de pen juist weer heel modern.

Expert Zwart GT


Expert Deluxe Zwart CT

De sigaarvorm van de Expert zien we overigens ook terug bij de Waterman Carène. Benieuwd naar de andere modellen van de Expert, kijk op onze website.

Eigentijds, klassiek, betaalbaar, chique: Waterman Expert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten