maandag 24 december 2012

Winnaar top-25


Ter ere van ons 75-jarig bestaan, hebben we een wedstrijd uitgeschreven: bepaal samen met ons wat de mooiste 25 pennen van de afgelopen 75 jaar zijn. Pennen die vaker genoemd werden, bespraken wij dit jaar in onze top-25 en daar gaan we ook volgend jaar mee door. 

Vandaag sluiten we de wedstrijd en maken we bekend wie de pen met gouden penpunt wint.

De inzendingen
Maar eerst iets over de inzendingen: de reacties waren uitbundig, grappig,  hartverwarmend – ‘de pen die ik van mijn vriend en vriendin heb gekregen als een teken van vriendschap’. Soms kregen we voorbeelden van schrijfsels, foto’s van tekeningen gemaakt met de favoriete pen of verhalen over de favoriete pen geschreven met de favoriete pen. 

De favoriete merken van onze inzenders zijn Montblanc, Waterman, Parker en Visconti. Terecht, want het zijn fantastische merken die fantastische pennen maken.

Nummer 1
Maar de winnaar maakt kans op een andere pen, van een ander merk. De pen die wij op nummer 1 in de top-25 hebben gezet.
Het is een pen die voor het eerst is uitgebracht in 1966. Het is pen die voor die tijd een zeer vooruitstrevend ontwerp had. En eerlijk is eerlijk: het is nog altijd een zeer eigentijdse pen die we met liefde aan onze klanten laten zien, want de pen wordt nog altijd verkocht.

Onze nummer 1: Lamy 2000




De Lamy 2000 is het vlaggenschip van het Duitse pennenmerk Lamy. De pen is ontworpen door Gerd Alfred Müller en voor het eerst uitgebracht in 1966. De vulpen heeft een 14-karaat gouden penpunt. De punt is platina gecoate en met de hand gepolijst. Natuurlijk is er ook Lamy 2000 balpen, een rollerball en een vulpotlood.

De winnaar
Aan een van de inzender geven wij de Lamy 2000 vulpen. Vandaag trekken wij de winnaar. Hij of zij wordt hierover vandaag (24 december) bericht.

De pennen top-25 wordt de komende maanden verder gevuld. Natuurlijk blijven we benieuwd naar uw verhalen over uw favoriete pen, dus blijf ons vooral mailen of schrijven.

Namens ons allen een zalig kerstfeest en een gezond en gelukkig Nieuwjaar, ons 77e levensjaar. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten