dinsdag 11 juni 2013

Visconti Dance of Time I Salvador Dali Limited edition


Visconti brengt een ode aan een van de grootste kunstenaar van de vorige eeuw.

Op de clip van deze Salvador Dali collectie is de beroemde gesmolten klok geplaatst. De klok die staat voor hoe wij de tijd ervaren, soms gaat het snel, soms gaat het langzaam. In deze klok is het profiel van Dali zichtbaar. De ring is speciaal vormgegeven en is als het ware over de houder gesmolten met daarop de handtekening van Dali gegraveerd.

Dreamtouch
De pen is uitgebracht in twee uitvoeringen: in het groen met vermeil (een combinatie van verschillende edelmetalen, goudkleurig) en in het blauw met sterling zilver (een legering met een heel hoog zilvergehalte).
De pennen hebben een 23-karaat palladium 'dreamtouch' penpunt.

Van de Visconti Dance of Time I Salvador Dali zijn wereldwijd maar 904 stuks uitgebracht. Dit getal is naar het geboortejaar van de kunstenaar (1904).
 
Houder
De pennen zelfs zijn heel bijzonder, maar Visconti, die vaker iets speciaals bij een hele speciale pen maakt, heeft ook twee beelden bij de pen ontwikkeld die als penhouder zouden kunnen dienen maar ook op zichzelf prachtig zijn. Ook op de beelden is de bekende smeltende klok weergegeven. 

Regular edition

De Visconti Salvador Dali is ook uitgebracht in een regular edition. Deze is verkrijgbaar in drie kleuren: blauw/palladium, bruin/brons en groen/goud. De pennen zijn verkrijgbaar als vulpen, balpen, roller, rollergraphic of vulpotlood.

 Wij hebben deze prachtige pennen in huis. De limited edition wordt zonder verzendkosten naar u gestuurd.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten